Termeni și condiții

1.    Cine suntem noi, care este scopul Platformei SoulTerapia și care este scopul acestor Termeni și Condiții generale?

SOULTERA SOFTWARE S.R.L., având CUI 47965490, Identificator unic la nivel european (EUID) ROONRC.J4/604/2023, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J4/604/2023 (denumită în continuare „Operatorul” sau „noi”) este operatorul platformei de internet disponibile la adresa www.soulterapia.ro (denumită în continuare „Platforma”).

Platforma conține:

  • informații pentru publicul larg, cu accent pe psihoterapie și consiliere;

  • interfața pentru furnizarea de consultații online, în special în domeniul terapiei și al coaching-ului de către terapeuți cu experiență.

Prin intermediul Platformei, ne furnizăm serviciile în baza unui contract de furnizare de servicii și de utilizare a Platformei (denumit în continuare „Contractul”), care constă în special în furnizarea accesului la Platformă, permițând crearea unui Cont, gestionarea Contului, permiterea utilizării Platformei și alte servicii descrise în acești Termeni și Condiții („Servicii”).

Acești Termeni și Condiții comerciali („Termeni și Condiții”) se aplică Contractului pe care noi, în calitate de Operator al Platformei, îl încheiem cu orice utilizator al Platformei care rezervă Sesiuni individuale prin intermediul Platformei și participă la acestea (denumit „Client” sau „dumneavoastră”) (Clientul și Operatorul, denumiți în continuare în comun „Părțile” contractuale). Acești Termeni și Condiții reglementează drepturile și obligațiile noastre reciproce care decurg în legătură cu sau în temeiul Contractului. Acești Termeni și condiții fac parte integrantă din Contract. De asemenea, putem negocia un Contract în alte condiții decât cele prevăzute în acești Termeni și Condiții, caz în care prevalează dispozițiile prevăzute în Contract.

Dacă sunteți interesat să utilizați Platforma și să rezervați o Sesiune, este necesar să acceptați acești Termeni și Condiții, să vă familiarizați cu Politica de confidențialitate și să încheiați Contractul cu noi.

Contractul și Termenii și Condițiile sunt guvernate de legislația română, în special de Legea nr. 193/2000 și de Codul civil, cu modificările ulterioare. În cazul în care o relație stabilită prin Contract (inclusiv Termenii și Condițiile) conține un element internațional (străin), atunci

aplicarea legii este guvernată de anumite reguli și principii. Acestea sunt stabilite în dreptul internațional privat, care este un ansamblu de reguli care guvernează aplicarea legii în cazul în care există un element de străinătate într-un caz. Acesta este un domeniu foarte complex și variază de la o țară la alta.

De exemplu, Uniunea Europeană (UE) are propriile reguli și principii în ceea ce privește dreptul internațional privat, care sunt stabilite în Regulamentul Bruxelles I bis (Regulamentul UE nr. 1215/2012). Acest regulament stabilește regulile privind competența judiciară, recunoașterea și executarea hotărârilor judecătorești în cazul litigiilor transfrontaliere în cadrul UE.

În afara UE, Convenția de la Haga privind legea aplicabilă contractelor internaționale de vânzare de mărfuri (CISG) este un tratat internațional care stabilește regulile privind legea aplicabilă contractelor de vânzare de mărfuri între părțile din diferite țări. Acesta se aplică la toate contractele de vânzare de mărfuri între părțile din țările care sunt parte la convenție.

În general, atunci când un contract conține un element internațional, este important să se ia în considerare legile și reglementările relevante în țările implicate, precum și orice acorduri sau convenții internaționale relevante. În plus, poate fi util să se lucreze cu avocați specializați în dreptul internațional privat pentru a asigura o înțelegere corectă și completă a situației legale și a riscurilor implicate.

 2.     Cui se adresează platforma?

Platforma noastră este concepută pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească sănătatea mintală prin creșterea gradului lor de conștientizare asupra psihoterapiei și a altor forme de terapie, cum ar fi coaching-ul sau consilierea. Pe lângă aceasta, utilizatorii pot programa ședințe cu terapeuți calificați prin intermediul Platformei noastre. Relația dintre client și terapeut este directă și nemediată.

3.    Nu oferim servicii de sănătate.

 Nu oferim servicii de sănătate. Conform Legii nr. 372/2011 privind serviciile de sănătate, acestea nu sunt nici furnizate, nici mediate prin intermediul Platformei noastre. Scopul nostru și al Terapeuților noștri este de a facilita conexiunea dintre utilizatori și consultanții specializați în domeniul terapiei, coaching-ului sau consilierii (numiți „Terapeuți”) prin intermediul Platformei.

Prin programarea unei Ședințe, aveți posibilitatea să luați legătura cu un Terapeut la cererea dumneavoastră și în mod voluntar. Vă informăm că comunicarea și contactul cu Terapeutul nu se suprapun cu serviciile medicale, iar Terapeutul nu este responsabil pentru starea dumneavoastră de sănătate.

În cazul în care Terapeutul vă recomandă să căutați ajutor profesional în timpul Ședinței, sunteți obligat să luați aceste recomandări în considerare și să le urmați după caz. Este important să înțelegeți că nici Operatorul, nici Terapeutul nu își asumă răspunderea pentru acțiunile sau deciziile dumneavoastră înainte, în timpul sau după Ședință. Este întotdeauna responsabilitatea dumneavoastră să luați decizii informate și să acționați în consecință.

4.    Cum se încheie contractul?

Împreună vom încheia Contractul prin crearea Contului dvs. de utilizator pe Platformă. Contractul va fi considerat în vigoare la momentul primirii acceptului de înregistrare a Contului, pe care îl vom trimite la adresa de e-mail furnizată de dvs. în timpul înregistrării.

Vă informăm că nu suntem obligați să încheiem Contractul și ne rezervăm dreptul de a refuza înregistrarea Contului în funcție de propria noastră discreție. Aceasta se aplică în special persoanelor care au încălcat anterior Contractul (inclusiv Termenii și Condițiile) sau care au încălcat alte reglementări legale.

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor și confirmarea citirii Politicii de confidențialitate, vă exprimați consimțământul de a încheia Contractul cu noi și de a utiliza Platforma și Serviciile noastre. Înregistrarea Contului este necesară pentru a comanda o Ședință, pentru a vizualiza profilurile terapeuților („Profilul terapeutului”) și pentru a utiliza celelalte Servicii disponibile.

5.    Cum să vă înregistrați pe Platformă și să vă creați un Cont?

Înregistrarea unui Cont Soul Terapia are loc prin intermediul Platformei, unde veți completa informațiile solicitate, veți fi de acord că v-ați familiarizat cu Termenii și Condițiile și cu Politica de Confidențialitate și astfel veți fi de acord cu încheierea Contractului.

La înregistrarea Contului, sunteți obligat să furnizați doar adresa de e-mail și o parolă, în condițiile în care aceste informații vor fi utilizate pentru a vă conecta la Contul dumneavoastră Soul Terapia, prin intermediul căruia este posibilă comandarea Sesiunilor și conectarea la acestea. Alte date care pot fi furnizate în timpul înregistrării sunt opționale, însă, dacă le completați, trebuie să furnizați informații adevărate, iar dacă le modificați în timpul utilizării, trebuie să ne notificați modificarea fără întârzieri nejustificate.

Nu suntem răspunzători față de dvs. pentru niciun prejudiciu pe care l-ați putea suferi dacă furnizați informații false sau incorecte în momentul înregistrării pe Platformă. Nu verificăm acuratețea și veridicitatea datelor pe care le-ați furnizat.

Trebuie să aveți peste 18 ani pentru a configura un Cont Soul Terapia și a utiliza Serviciile și pentru a vă conecta la o Sesiune; în acest caz, îl puteți configura fără consimțământul reprezentantului dvs. legal. Dacă aveți sub 18 ani, declarați că aveți consimțământul reprezentantului dvs. legal sau că sunteți suficient de matur din punct de vedere intelectual pentru a putea lua în considerare toate riscurile și condițiile Contractului și ale furnizării Serviciilor de unul singur. În cazul în care aveți îndoieli, ar trebui să vă consultați întotdeauna reprezentantul dvs. legal și să solicitați consimțământul acestuia.

Este responsabilitatea dvs. exclusivă de a utiliza numele de utilizator, parola și/sau alte coduri de acces furnizate în timpul înregistrării. Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu suferit în cazul dezvăluirii, furtului sau utilizării abuzive a datelor dvs. de conectare de către o terță parte și, dacă este cazul, sunteți obligat să schimbați imediat datele de conectare și să ne informați fără întârziere. Vă rugăm să nu partajați sau să nu dezvăluiți datele de conectare la contul dvs. Soul Terapia cu/către oricine. Fiecare Client Soul Terapia poate avea

6.    Conținutul serviciilor noastre

În baza Contractului, platforma se angajează să furnizeze Serviciile, ceea ce include posibilitatea de a utiliza Platforma pentru a aranja Ședințe cu Terapeutul ales de către utilizator, de a gestiona Contul și de a angaja alte servicii disponibile prin intermediul Contului.

Platforma nu este furnizor de servicii de consultanță. Sesiunile de consiliere sunt furnizate de Terapeuți, cu care utilizatorii încheie un Contract special pentru furnizarea acestor servicii. Contractul cu un Terapeut este reglementat de condițiile prevăzute la articolul 9 din acești Termeni și Condiții.

Comandarea unei Ședințe prin intermediul Platformei nu creează nicio relație contractuală între platformă și utilizator. Toate relațiile contractuale decurg din comandarea unei Ședințe sunt stabilite între Terapeutul relevant și utilizator.

În cazul în care utilizatorul încalcă obligațiile prevăzute în acești Termeni și Condiții față de platformă sau față de Terapeut, intenționat sau nu, utilizatorul este responsabil pentru prejudiciul cauzat și trebuie să ramburseze toate costurile suportate pentru a remedia starea prejudiciabilă survenită din cauza comportamentului infracțional.

Utilizatorii trebuie să rețină că conținutul Platformei, inclusiv profilurile Terapeuților, este doar în scop informativ și nu constituie o promovare sau aprobare a produselor, serviciilor, procedurilor, tratamentelor, producătorilor, furnizorilor, mărcilor sau ideilor descrise sau descrise.

Utilizatorii trebuie să recunoască faptul că Platforma sau Contul nu trebuie să fie disponibile non-stop, în special în ceea ce privește întreținerea necesară a echipamentelor hardware și software, sau din cauza unor cazuri de forță majoră, a acțiunii unor terți sau a unei pene de curent sau de conectivitate. Utilizatorii vor fi notificați cu privire la orice întrerupere a Platformei, dacă este posibil, prin intermediul Platformei sau al Contului.

 7.    Cum se pot face rezervări pentru o sesiune și cum se desfășoară aceasta?

Puteți comanda o ședință cu terapeutul selectat prin intermediul platformei. Profilul terapeutului conține informații despre ședințele disponibile și veți completa un formular de comandă cu informațiile necesare. Prin plasarea comenzii, vă veți angaja într-un contract cu terapeutul și veți plăti prețul sesiunii specificat pe profilul terapeutului.

După ce ați plătit, veți primi o confirmare prin e-mail, iar sesiunea va avea loc online prin intermediul aplicației platformei. Veți primi un link pentru a contacta terapeutul. Puteți alege să aveți o sesiune text, audio sau audio-video, iar durata sesiunii va fi specificată în oferta terapeutului.

Puteți anula o sesiune cu cel mult 24 de ore înainte de data și ora programată.

 8.    Cum se plătește pentru o Sesiune de psihoterapie în Soul Terapia?

Plata pentru sesiune se poate face prin intermediul gateway-ului de plată al Stripe, accesibil de pe server.

O confirmare a plății Sesiunii va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail furnizată la înregistrarea Contului.

Documentul fiscal va fi emis și trimis după o Sesiune finalizată sau după expirarea timpului, fără anularea acesteia, în conformitate cu procedura stabilită în acești Termeni și Condiții.

9.    Contractul cu terapeutul și care este conținutul acestuia? 

Prin rezervarea unei Ședințe, adică prin trimiterea comenzii și efectuarea plății pentru Ședință, încheiați un Contract cu Terapeutul, cu condiția ca conținutul acestuia să fie dat de comanda de Ședință și de acești Termeni și Condiții.

În baza Contractului cu Terapeutul, Terapeutul furnizează Clientului servicii constând în activități de consultanță, iar Clientul recunoaște și este de acord că sfaturile și recomandările oferite de Terapeut în timpul unei Ședințe nu au scopul de a înlocui procesul de luare a deciziilor și voința proprie a Clientului în afacerile sale.

În plus față de ceea ce este prevăzut în acești Termeni și Condiții, nu veți suporta niciun cost suplimentar față de Terapeutul în legătură cu anularea unei Ședințe.

Informațiile dezvăluite Terapeutului în timpul unei Ședințe sunt considerate confidențiale, iar Terapeutul se angajează, în limitele legislației în vigoare, să le păstreze confidențialitatea. Confidențialitatea Terapeutului este limitată în special în cazul în care, în conformitate cu Codul penal, acesta are așa-numita obligație de notificare a faptului că a fost sau ar fi putut fi comisă o infracțiune penală.

Recunoașteți și sunteți de acord că Terapeutul poate consulta cursul și desfășurarea ședințelor cu alți profesioniști pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă a ședințelor oferite. În cazul în care Clientul dorește să păstreze anumite părți ale unei Ședințe strict confidențiale (Terapeutul nu are dreptul de a dezvălui conținutul acestora unei terțe persoane, sub rezerva dispozițiilor de confidențialitate de mai sus), acesta îl va informa fără întârziere pe Terapeut. Terapeutul este obligat să respecte necondiționat această dorință a Clientului.

10. Cerințele tehnice minime pentru utilizarea Platformei și desfășurarea corectă a Sesiunilor sunt următoarele:

·         Viteză minimă de lățime de bandă a Internetului de 384 kb/s.

·         Acces la un browser web.

·         Acces la o tabletă, desktop sau dispozitiv mobil capabil să se conecteze la internet.

Vă rugăm să fiți conștient că sunteți responsabil pentru a vă asigura că îndepliniți cerințele tehnice minime și că sunteți responsabil pentru orice cost asociat cu îndeplinirea acestora. Conexiunea la internet nu implică costuri suplimentare din partea noastră, iar tariful de conectare este cel furnizat de furnizorul dvs. de servicii internet.

Vă angajați să respectați următoarele reguli pe Platformă:

11. Vă angajați să respectați toate obligațiile prevăzute în reglementările legale general obligatorii și cele  din acești Termeni și Condiții.

Nu veți încălca proprietatea intelectuală a noastră sau a unor terțe părți (drepturi de autor, mărci comerciale, brevete etc.).

Atunci când utilizați Serviciile prin intermediul Platformei, nu veți folosi referințe, comentarii, fraze, cuvinte sau grafice derogatorii, ofensatoare, scandaloase sau inacceptabile din punct de vedere social, sau alte gesturi referitoare la religie, rasă, orientare sexuală, sex sau alte grupuri țintă, sau care pot interfera cu drepturile personale (personalitate, demnitatea, onoarea, seriozitatea, viața privată, portretul personal, integritatea corporală) sau care au un caracter amenințător, de ură, hărțuire, obscen, înșelător, defăimător, abuziv sau ofensator, în special, atunci când o astfel de referire sau comentariu este capabil să aducă prejudicii unei persoane sau unui grup țintă.

Nu veți promova sau disemina pe Platformă adresele altor site-uri web care au un scop similar cu Platforma și nu veți promova, afișa și publica reclame și alte mesaje similare acestora, fie că este vorba de un produs, serviciu, producător sau furnizor.

Nu veți utiliza Platforma pentru a vinde bunuri, servicii sau pentru a distribui materiale promoționale.

Este important să respectați aceste reguli pentru a asigura un mediu sigur și respectuos pentru toți utilizatorii Platformei

 12. Atunci când utilizați Platforma, Contul și rezervați Sesiuni, vă angajați să respectați următoarele obligații:

Să vă comportați în executarea Contractului în așa fel încât să nu prejudiciați buna reputație a Companiei și să respectați acești Termeni și Condiții; să protejați drepturile de proprietate intelectuală care ne aparțin, precum și drepturile Terapeuților sau ale unor terțe părți, care ar putea fi afectate de executarea Contractului; în cazul schimbării adresei de livrare a documentelor sau a datelor de contact, bancare și a altor detalii relevante pentru executarea Contractului, să ne informați fără întârziere nejustificată cu privire la aceste modificări; dacă nu faceți acest lucru, atunci orice imposibilitate și anume de a vă contacta este pe cheltuiala dumneavoastră. Următoarele prevederi ale prezentului articol se aplică în cazul în care intrați într-o relație contractuală cu noi și cu un terapeut exclusiv în calitate de consumator, adică o persoană care acționează față de noi în afara domeniului de activitate comercială sau în afara domeniului de exercitare independentă a profesiei sale.

Prin folosirea Platformei, Contului și prin rezervarea Sesiunilor, sunteți de acord să respectați următoarele obligații:

·         să nu afectați în niciun fel reputația noastră și să respectați în întregime Termenii și Condițiile noastre;

·         să protejați drepturile de proprietate intelectuală deținute de Soul Terapia, precum și drepturile terapeuților sau ale altor terțe părți care ar putea fi afectate de îndeplinirea contractului;

·         să ne informați imediat despre orice modificare a adreselor de livrare a documentelor sau a datelor de contact, a informațiilor bancare sau a altor informații relevante pentru îndeplinirea contractului. Dacă nu faceți acest lucru, orice imposibilitate de a vă contacta va fi considerată responsabilitatea dumneavoastră.

În cazul în care sunteți un consumator care intră într-o relație contractuală cu Soul Terapia și un terapeut în exclusivitate, sunteți de acord să furnizați un consimțământ explicit înainte de expirarea perioadei de retragere din contract și din contractul cu terapeutul. În plus, recunoașteți că nu vă puteți retrage din furnizarea Serviciilor dacă acest lucru a fost efectuat cu consimțământul dumneavoastră explicit înainte de expirarea perioadei de retragere.

Pentru a depune o reclamație, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@soulterapia.ro

13. Ce drepturi aveți în cazul în care sesiunea terapeutică nu este prestată corespunzător și cum le puteți exercita?

În cazul în care Soul Terapia nu vă oferă o sesiune în mod corespunzător și în timp util, aveți dreptul de a rezerva o sesiune de înlocuire cu terapeutul pe care îl alegeți.

Pentru a vă exercita drepturile în cazul executării defectuoase, vă rugăm să ne contactați ca Operator de platformă, fie în scris la adresa sediului nostru social, fie la adresa de e-mail office@soulterapia.ro. Vă vom informa cu privire la evoluția și executarea dreptului la despăgubire prin intermediul datelor de contact pe care le-ați furnizat în comanda sesiunii respective.

Vă reamintim că nu suntem responsabili pentru serviciile furnizate de terți, cum ar fi calitatea conexiunii dvs. la internet, calitatea serviciilor de telecomunicații furnizate de operatorul relevant sau valoarea acestor taxe.

Pentru a asigura siguranța platformei, dezvoltăm și utilizăm instrumente adecvate. Dacă observați orice încălcare a Termenilor și Condițiilor și/sau a reglementărilor generale obligatorii, puteți raporta această situație prin e-mail la office@soulterapia.ro. Luăm foarte în serios fiecare astfel de raport și îl abordăm în mod activ. Vă mulțumim că ne ajutați să menținem Soul Terapia în siguranță.

 

14. În ce măsură sunteți responsabil pentru acțiunile dumneavoastră pe Platforma noastră?

Ne asumăm limitări de responsabilitate în calitate de operator al Platformei?

Vă rugăm să luați în considerare că nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul postat de Terapeuți sau pentru furnizarea adecvată a Sesiunilor. Terapeuții sunt singuri responsabili pentru orice prejudiciu cauzat de sesiunile lor sau de informațiile pe care le furnizează. Cu toate acestea, sunteți întotdeauna responsabil pentru propriile acțiuni în timpul utilizării Platformei.

Trebuie să înțelegeți că nu suntem răspunzători pentru nicio pierdere sau prejudiciu cauzat de utilizarea necorespunzătoare a Platformei sau a Contului, indiferent de motiv (cum ar fi forța majoră, acțiunile terțelor părți sau ale Clientului, probleme de alimentare sau conectivitate). De asemenea, nu vom fi responsabili pentru orice pierdere sau prejudiciu (inclusiv pierderi de profit) cauzate de utilizarea Platformei sau a Contului, sau prin limitarea sau întreruperea disponibilității acestora. În plus, nu vom fi responsabili pentru întreruperea furnizării Serviciilor cauzate de terți sau de forța majoră (cum ar fi atacurile cibernetice, întreruperile prelungite ale alimentării cu energie electrică sau de telecomunicații, servicii necorespunzătoare furnizate de alte companii), sau cauzate de Terapeuți (cum ar fi manipularea necorespunzătoare a Platformei sau a Contului, lipsa de conexiune la internet, probleme cu echipamentul sau hardware-ul, componente sau tehnologii ale terților etc.). În astfel de cazuri, renunțați la dreptul la despăgubiri.

În cazul în care încălcați oricare dintre obligațiile prevăzute în acești Termeni și Condiții, în Contractul dumneavoastră, în Contractul cu un Terapeut sau în reglementările legale generale obligatorii, sunteți obligat să suportați toate consecințele juridice și să ne rambursați toate costurile și cheltuielile suportate de noi ca urmare a pretențiilor formulate de terți. Aceasta nu afectează dreptul nostru sau al terților de a solicita despăgubiri (inclusiv daune materiale și morale) pentru orice pierdere sau prejudiciu cauzat de încălcarea obligațiilor dumneavoastră

 15. Fiecare dintre părțile angajate în contractul respectiv are dreptul să îl rezilieze prin notificare scrisă, inclusiv prin e-mail, adresată celeilalte părți.

Notificarea trebuie să fie transmisă cu cel puțin o lună înainte, începând cu prima zi a lunii următoare trimiterii notificării scrise. În plus față de acestea, Contractul poate fi reziliat prin anularea Contului, cu respectarea motivelor de reziliere prevăzute de regulament. Anularea Contului poate avea loc în următoarele situații: prin acord comun, în cazul încălcării Contractului (inclusiv a Termenilor și Condițiilor) din partea Clientului, sau în cazul inactivității Contului pentru o perioadă mai mare de 24 de luni. În conformitate cu legea, Contractul poate fi reziliat doar în cazurile prevăzute de aceasta, iar părțile nu își pot retrage prestațiile deja oferite în cadrul Contractului.

 16. Proprietatea intelectuală

În cadrul Contractului, suntem executorul exclusiv și nelimitat al tuturor drepturilor de proprietate și, în cea mai mare măsură posibilă și permisă de lege, și al drepturilor personale asupra Platformei ca operă protejată de drepturi de autor conform Legii nr. 121/2000 privind drepturile de autor și drepturile conexe drepturilor de autor, cu modificările ulterioare.

Prin încheierea Contractului, vă acordăm o Licență limitată de utilizare a Platformei în conformitate cu funcționalitățile disponibile în cadrul Contului. Licența este neexclusivă, acordată pe durata Contractului, gratuită și nelimitată în teritoriu. Cu toate acestea, nu aveți dreptul de a acorda o sublicență unei terțe părți sau de a cesiona Licența unei terțe părți fără acordul nostru.

Toate drepturile noastre asupra Platformei rămân la noi, inclusiv cele de proprietate și cele personale. Prin Contract, nu vă acordăm alte drepturi sau acces la Platformă în afara domeniului de aplicare al Licenței.

 În conformitate cu reglementările legale aplicabile și în scopul executării Contractului și furnizării Serviciilor conform Termenilor și Condițiilor, atât Operatorul cât și Terapeutul vor trata datele dumneavoastră personale. Dacă doriți să aflați mai multe informații cu privire la modul în care acestea sunt prelucrate, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate GDPR.

17. Încheiere

Operatorul își rezervă dreptul de a întrerupe furnizarea de Servicii și/sau funcționarea Platformei în orice moment, fără a fi obligat să ofere o explicație. În cazul în care se întâmplă acest lucru, Operatorul va garanta că orice plăți efectuate de Clienți pentru sesiuni care nu au mai avut loc din această cauză vor fi returnate în același mod în care au fost plătite.

În cazul în care orice dispoziție din Termeni și Condiții este considerată neeficientă sau invalidă, aceasta nu va afecta validitatea sau eficacitatea celorlalte dispoziții. O dispoziție nevalabilă sau ineficientă va fi înlocuită cu o altă dispoziție care să aibă un sens cât mai apropiat de dispoziția originală.

Acești Termeni și Condiții intră în vigoare la data de 1 mai 2023 și rămân valabili până la o modificare ulterioară.

Soul Terapia este o platformă de terapie online ce oferă servicii la standarde europene.
Dacă vă aflați într-o stare de urgență apelați 112
Dacă sunteți într-o stare suicidală, vă rugăm să contactați TelVerde Antisuicid la 0800 801 200